Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A banda Nagyváradon

A sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes A banda című előadását láthatja a nagyváradi közönség november 13-án, ma 19 órától a Szigligeti Színházban.

A nagyváradi nézők ismerhetik már az együttest, hiszen a Nagyvárad Táncegyüttessel ápolt jó kapcsolatoknak köszönhetően többször is felléptek már Váradon. A banda című előadás több alkotó közös munkája nyomán, a Bethlen Gábor Alap, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jött létre.

a banda

A Háromszék Táncegyüttes korábbi, Száz évig című előadásának sikere, a magyarpalatkai banda és a mezőségi esküvők, lakodalmak emléke, a Heveder zenekar mai tudása, érett előadásmódja és az együttes erősödő tánckara új előadás létrehozására inspirálta a szerzőt, az előadás rendezőjét, koreográfusát, Könczei Árpádot:

Az előadásra jegyek válthatók a Szigligeti Színház jegypénztárában 15 lejért, diákok, nyugdíjasok, illetve a színház bérletesei (a bérletkártya felmutatásával) kedvezményesen, 10 lejért válthatnak belépőt. Bővebb információt a 0772/215-371-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.