Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A bajnoki rajtra készülnek a futballista lányok is

Egyhetes edzőtáborral alapoztak a nemsokára kezdődő női másodosztályú focibajnokság új idényére a Nagyváradi United AC tagjai.

A női futballcsapat Pályiban játssza hazai pályás mérkőzéseit

A női futballcsapat Pályiban játssza hazai pályás mérkőzéseit

A bihari lányok a B csoportban szerepelnek majd, ellenfeleik, a Piros Security, a Borosjenői SK, a Kolozsvári Olimpic Star, a Marosvásárhelyi Ladies, a Kolozsvári Olimpia 2, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina 2 és a Nagybányai Independenţa társaságában.

A keret tagjai egyhetes alapozáson vettek részt Szilágy megyében, majd edzőmeccsen léptek pályára a Kolozsvári Olimpic Star vendégeként. A találkozót 4–1-re nyerte meg a kincses városi csapat.

A keret tagjai: Andreea Abrudan, Dalia Puscaş, Maria Ivinis, Debora Dărăban, Daiana Ciuta, Alina Tocai, Amalia Pintiuţă, Emanuela Breb, Roxana Iabloncsik, Jozefinne Schuster, Ramona Zugun, Ana Cozac, Georgiana Goga, Mariana Tyoran, Bede Karina, Anca Vâlcan, Teodora Onicaş, Georgiana Spanciu, Máté Krisztina.

Ficut Csaba edző tanítványai szeptember 23-án a Nagybányai Independenţa csapatát látják majd vendégül a Hegyközpályiban található sportkomplexumban. A bihari együttes szereplését Herman Sándor és Ioan Tesan támogatja, ők ketten már tavaly is nagy szerepet vállaltak abban, hogy a csapat emelt fővel tudta befejezni a másodosztályú bajnokságot.