Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A bajnoki cím a tét a Körös SK gyermekcsapatának

Hazai medencében döntőzik a Nagyváradi Körös SK junior III korosztályú vízilabdacsapata, amelynek legfőbb riválisa a fővárosi Triumf gárdája.

Újabb aranyérmet szerezhet a váradi vízilabda utánpótlás

Újabb aranyérmet szerezhet a váradi vízilabda utánpótlás

A Bukarestben megtartott első tornát követően a két csapat egyforma pontszámmal áll a rangsorban, a Triumf jobb gólarányának köszönhetően vezeti a tabellát. Eugen Băjenaru és Vekerdy László edzők csapata jó eséllyel vágott neki tegnap a döntő második tornájának, amelynek mérkőzéseit a Ioan Alexandrescu Uszodában játsszák.

„A fővárosban feltérképeztük az ellenfeleket, s amennyiben a tudásunknak megfelelően játszunk majd hazai medencében, akkor megnyerhetjük a bajnokságot” – véli a korábbi nemzetközi vízilabda bíró, Vekerdy László, aki pár éve kezdett el az ifjú tehetségekkel foglalkozni.

A 2016–2017-es idényben eddig két arany- és egy ezüstérmet szereztek a Körös SK vízilabdacsapatai. A junior I korosztályú gárda és a Progress SK néven szereplő gyermekcsapat bajnok lett, míg a junior II-es korosztályú együttes ezüstéremmel zárta a küzdelmet. A bajnoki döntőnek is beillő Körös SK–Triumf meccsre vasárnap délelőtt kerül sor. A találkozókra ingyenes a belépés.