Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Bukaresti Steaua elleni rangadókra hangol ma és holnap a címvédő Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata a román Szuperligában. A váradiak a Sportul Studenţesc Corona csapatával mérkőznek meg a Brassói Olimpiai Uszodában.

A mérkőzések esélyese a váradi csapat, ám Dorin Costrăş edző teljes összpontosítást és fegyelmet vár játékosaitól. „A Sportul erős csapat, így attól még, hogy vízbe szállunk ellenünk, nincs megnyerve a meccs. Nekünk a saját játékunkat kell játszani, és akkor nem lehet gond” – véli a váradi csapat szakvezetője. A váradiak számára a trónkövetelő Bukaresti Steaua elleni meccsek jelentik a visszavágók legfontosabb meccseit. A találkozókra február 21-én és 22-én kerül majd sor a fővárosban. A rangsorban egyforma pontszámmal áll a VSK-Digi és a Steaua, miután az őszi meccseken meglepő győzelmet ért el a katonacsapat a váradi Ioan Alexandrescu Uszodában.

A Sportul Corona–VSK-Digi találkozókra ma 18.30 órától (Digi Sport 3), és holnap 12.30 órától (Digi Sport 1) kerül sor. A váradi Digi 24 szintén élőben közvetíti a meccseket, amelyeknek játékvezetői a Bukaresti Radu Matache és a marosvásárhelyi Tóth Ferenc lesznek.

Polo